Napsali o nás

Modelky si na nohy stříkaly punčochy

Modelka Lenka Taussigová předvedla 17. února na úvod mezinárodních veletrhů módy Styl a obuvi a koženého zboží Kabo v Brně novinku na českém trhu AirStocking - punčochy ve formě tekutého pudru, ve kterém jsou obsaženy částečky hedvábí.

Přehlídková mola brněnského výstaviště se již potřiadvacáté stala největším centrem módy ve střední Evropě. Od 17. do 19. února se zde představují aktuální trendy pro podzim a zimu. České ženy jsou navíc vůbec prvními v Evropě, které si na veletrhu mohou vyzkoušet novinku z Japonska - punčochy ve spreji!

Punčochy, které nestahují, nelepí se na šaty, nepouštějí oka, nohy se v nich nepotí a vlastně je ani necítíte, předvedla poprvé české veřejnosti modelka Lenka Taussigová.

Punčochy ve spreji s názvem Air Stocking ve formě tekutého pudru, ve kterém jsou obsaženy částečky hedvábí, vytvářejí na pokožce prodyšný mikrofilm.

Ten zakryje jizvy, křečové žilky i další nedostatky, navíc obsahuje UV filtr a má hydratační a antibakteriální účinky. Pro Evropanky bude po dlouhé zimě výhodou také efekt opálenosti.

Aplikace je velmi jednoduchá, a přestože Air Stocking vydrží i v bazénu nebo pod sprchou, stačí k jejich odstranění teplá voda a mýdlo.

Air Stocking na japonském trhu slavily velký úspěch. V letní sezoně roku 2003 se prodalo asi milion balení. U nás budou punčochy ve třech barevných odstínech k dispozici od dubna. Jedno balení v ceně 777 korun vystačí na dvacet až čtyřicet aplikací.